Home
Despre noi
Produsele noastre
Preturi produse
Fose septice
Drenaje
Bioactivatori
Transport
Apometre
Tevi si coturi
Mobila la comanda
Transport
Contact
Luni 30 - November - 2020
Drenaje
• Galerie foto

Drenajele de tip DFB A si DFB B se aplica la fosele clasice facute din beton, deja existente, la care vidanjarea se face aproape lunar, si sa lase tot felul de mirosuri neplacute sau sa faca foarte multa mizerie, deoarece in aceste fose se retine si apa consumata nu numai grosierul ramas in urma unei separai ecologice. Atunci clientul fiind nevoit sa vidanjeze cam 90% apa si doar 10% grosier si grasimi, ceea ce este foarte neplacut sa ti se plimbe vidanja lunar prin curte.
Multi constructori aplica acest tip de fosa deoarece aceasta lucrare li se pare mai eftina, deoarece de multe ori o fac din resturi de materiale si pentru faptul ca pana, cu ceva timp in urma, pentru aceasta lucrare nu se cere aviz de mediu, doar spatiu mare de amplasarea fosei, costuri foarte mari de executie si o izolare foarte buna a fosei pentru ca ama din ea sa nu se scurga in pamant. Pe iei nu-i intereseaza daca pe client il deranjaza ca vine vidanja lunar, sau in unele cazuri executa aceste lucrari fara fund, pentru ca apa din ea sa se scurga in sol. La aceasta lucrare fosa merge foarte bine (cam 6-9 luni) pana la colmatarea terenului sau masei de pietris puse pe fundul gropii.
Aceasta fosa din beton fara fund este interzisa si se pedepsete conform legii in vigoare.
   La aceste fose din betom aplicam un dren de drenare a apei uzate, acesta marind perioada de vidanjare la aproape 3 ani. Pretul acestor lucrari este in jur de 2.300 Lei  in functie de adancimea tevii de scurgere a canalizarii in fosa.

Executam dreanaje pentru orice tip de fosa ecologica, fosa septica, ministatie de epurare sau statie de epurare. In general la fosele clasice din beton este indicat ca inainte de a se deversa apa in drenaj sa se foloseasca bioactivatori sau bio-sept, pentru o separare anaeroba ecologica, iar apa rezultata sa fie cat mai curata si mai limpede.

Lista preturi drenaje:

Drenaj pt. fosa din beton: 2.300 Lei RON
Drenaj pt. ape pluviale: 2.800 Lei RON

Preturile sunt valabile pana pe data de 30.09.2009, dupa care se vor reactualiza. 
copyright © 2008 SC TECOPREST COM SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign:Dezibel Media SiteMap
www.fose.ro www.clx.ro
 
Incepand din 2008 Tecoprest Com se implica in educatia, dezvoltarea si cresterea copiilor >>>Preturile sunt finale.
La noi preturile sunt negociabile si pentru buzunarul oricui.


+ detalii

CONTACT
Bucuresti / Sector 2 Str: Avrig, Tel/Fax: 021 3153700
Mobil:
0722 586347 / 0766 533250
Email: office@tecoprestcom.ro