Home
Bioactivatori
Solutii pentru intrtinere
Drenaje
Produsele noastre
Lista de preturi
Contact
 

Solutii pentru intretinere si curatenie

 

Pagina 1>>>

Nu ratati promotiile pentru produsele NATURASAN, pentru perioada verii.

Produs
Despre Produs
Pret

   Indeparteaza rezidurile si petele de guma de mestecat, catran, funingine, grasimi, lipici de pe benzi adezive, ruj, rimel, vopsea proaspata, picaturi de ceara. Este ideal pentru imbracaminte, covoare, mochete, tapiterie si orice suprafata lavabila.
   Mod de utilizare - Testati intr-un colt ascuns rezistenta culorii. Nu-l intrebuintati pe haine in timp ce sunteti imbract sau pe produsele de piele normala sau intoarsa. Pe covoare, mochete, tapiterie: nu-l utilizati direct. Picurati OUT pe o carpa si frecati pana la indepartarea petei, dupa care spalti cu detergent neutru si apa, pe urma clatiti.

   Modul de ambalare: flacoane de 250 ml.

20 RON
Produs
Despre Produs
Pret

   Green Home OUT2 - Curata si dizolva petele dificile. Indeparteaza rezidurile si petele consistente imposibil de indepartat pana in prezent: guma de mestecat, cadran, smoala, funigine, grasime, lipoci de etichete sau benzi adezive, ruj, rimel, fard, vopsea proaspata, picaturi de ceara, etc. Este ideal pentru imbracaminte, covoare, mochete, tapiterie, maini, par si orice suprafata lavabila.
   Mod de utilizare - Testati intr-un colt ascuns rezistenta culorii. Nu-l intrebuintati pe haine in timp ce sunteti imbract sau pe produsele de piele normala sau intoarsa. Pe covoare, mochete, tapiterie: nu-l utilizati direct. Picurati OUT2 pe o carpa si frecati pana la indepartarea petei, dupa care spalti cu detergent neutru si apa, pe urma clatiti.

   Modul de ambalare: flacoane de 250 ml.

20 RON

Este produsul care curata si da stralucire tuturor suprafetelor din inox, chiuvete, mese de lucru alimentare, plite, hote, etc. Este delicat pe suprafete, dar puternic in actiunea sa.
   Mod de utilizare - Turnati produsul pe un burete umed si moale, trecandu-l apoi pe suprafetele de curatat. Clatiti, apoi stergeti cu o carpa curata si uscata.
   Nu lasati la indemana copiilor.
   Contine <5% tensioactivi neionici, esente.

   Modul de ambalare: flacoane de 250 ml.

20 RON

   Este produsul care curata si da stralucire tuturor suprafetelor din inox, chiuvete, mese de lucru alimentare, plite, hote, etc. Este delicat pe suprafete, dar puternic in actiunea sa.
   Mod de utilizare - Pulverizati produsul direct pe suprafete, asteptati cateva secunde, dupa care stergeti cu o carpa din hartie/sau tesut. Pentru murdarii mai profunde, lasati produsul sa actioneze 2-3 minute, dupa care curatati. Clatirea este necesara numai pentru suprafetele care pot venii in contact cu ochii.
   Nu lasati la indemana copiilor.
   Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multra apa si consultati medicul Contine <5% tensioactivi neionici, esente.

   Modul de ambalare: flacoane de 500 ml.

30 RON

   Liberator este un foarte eficient ajutor pentru eliberarea scurgerilor infundate, fara a mai necesita interventia instalatorului sanitar. Este eficace chiar si acolo unde apa este strangulata sau se scurge cu dificultate. Liberator, datorita formulei sale speciale nu deterioreaza tevile, scurgerile, obiectele emailate sau cromate cu care intra in contact. Liberator este dotat cu capac de siguranta, care reduce pozibilitatea uzului accidental.
   Mod de utilizare - in cazul scurgerii complet infundate, turnati jumatate din flacon (500 ml) si asteptati 30 de min, iar in cazul in care scurgerea nu s-a eliberat, repetati operatiunea si asteptati pana cand scurgerea devine in totalitate functionala.

   Modul de ambalare: flacoane de 1 litru.

27 RON

  Green Home Gel de desfundat chiuvete. Elibereaza rapid tevile fara a le ataca. Este un produs care elibereaza tevile de scurgere infundate, fara a mai necesita interventia instalatorului sanitar. Formula sa speciala sub forma de gel imbunatateste aderarea produsului pe peretii tevilor. Nu ataca tevile de scurgere, nici obiectele emailate sau cromate cu care vine in contact. Dopul de siguranta reduce riscul folosirii accidentale a produsului.
   Mod de utilizare - Scurgei complet infundate (cu apa stagnanta): turnati jumatate din flacon (500 ml) si asteptati 30 de min; daca problema persista, repetati din nou operatiunea, asteptand pana cand scurgerea va functiona perfect. Scurgei partial infundate: turnati un sfert din continut (250 ml) de trei ori, la intervale de 15 - 20 de min. Dupa terminarea operatiunii, cand scurgerea este desfundata, lasati sa curga cateva momente apa calda, pentru a imbunatatii rezultatul obtinut. Pentru prevenirea infundarii si mentinerea unei igiene perfecte: turnati in scurgeri o cantitate mica de produs in fiecare saptamana. Nu ataca tevile, ceramica, inoxul sau obiectele cromate. Nu amestecati cu alti produsi chimici; evitati folosirea pompelor de desfundat.
  

   Modul de ambalare: flacoane de 1 litru.

30 RON

   Green Home Sgrassatore Universal elimina foarte repede toate tipurile de murdarie datorata grasimii, pe care un curatator obisnuit nu este i n masura de a o indeparta. Formula sa concentrata asigura rezultate de maxima satisfactie. Este un produs folosit pe toate suprafetele de lucru din bucatarie si bai: plite de gatit, hote aspirante, griluri, chiuvete, oale de bucatarie, unelte si scule, tesaturi si in general pe orice obiect sau suprafata care necesita o curatire in profunzime. Este un produs profesional de calitate, care poate fi utilizat cu succes in atelierele auto, ateliere mecanica, locluri publice, firme de curatenie si in orice alt domeniu care necesita folosirea acestiu produs.
   Produsul, cu parfum de lamaie lasa ambientelor o placuta senzatie de curatenie si prospetime.

   Mod de utilizare - Pulverizati pe suprafetele de curatat de la o distanta de circa 35 cm; lasati sa actioneze pentru cateva secunde, dupa care indepartati rezidurile cu o carpa sau burete umed. Nu necesita clatire. In cazul murdariei mai rezistente, asteptati cateva minute ininte de a trece cu carpa. La sfarsit stergeti cu o carpa moale si uscata. Utilizat ca pretratament al petelor de pe tesaturi: pulverizati produsul pe partea intereseata dupa care continuati cu o spalare normala la mana sau in masina. Nu folositi produsul pe materiale delicate.
  

   Modul de ambalare: flacoane de 500 ml.

30 RON

   Pretul contine TVA si se pot livra in toata tara.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul 0722 556972 sau pe email unde specialistii nostri va stau la dispozitie.


copyright © 2008 SC TECOPREST COM SRL. Toate drepturile rezervate .
Webdesign: Dezibel Media.
www.fose.ro
 
Pentru informatii despre erviciile
noastre si pentru oferta, va rugam sa folositi formularul on-line.

Click pentru detalii
Executam fose septice "LA CHEIE" la cele mai mici preturi incepand de la 4.850 Lei RON, cu vidanjare odata la 12-18 luni si montaj in doar 2-3 zile.

Efectuam la comanda lucrari in toata tara pe baza unei programari prealabile.
 
 
 
 
Incepand din 2008 Tecoprest Com se implica in educatia, dezvoltarea si cresterea copiilor >>>

Preturile sunt finale.
La noi preturile sunt negociabile si pentru buzunarul oricui.


+ detalii

CONTACT
Bucuresti / Sector 2 Str: Avrig Tel/Fax: 021 3153700
Mobil:
0722 586347 / 0766 533250
Email: office@tecoprestcom.ro